Saro beursdata

Ontmoet ons op de toonaangevende beurzen voor de gastronomie

Bezoek ons op onze beursstands om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van horeca benodigdheden en grootkeuken apparatuur. Saro Gastro-Products is vertegenwoordigd op tal van belangrijke beurzen voor de horeca, zoals Intergastra, Internorga, HostMilano en nog veel meer. Overtuig uzelf van de kwaliteit en variëteit van onze producten en maak van de gelegenheid gebruik om met onze experts te praten.

Alle huidige beurstijden en -locaties waar u ons kunt ontmoeten, vindt u op deze pagina. We kijken ernaar uit om u onze nieuwste producten te laten zien en nodigen u uit om onze beursstands te bezoeken.

INTERNORGA 2025 in Hamburg, Duitsland

INTERNORGA 2025 vindt plaats van14 tot en met 18 maart 2025 in Hamburg, Duitsland, en is de toonaangevende internationale vakbeurs voor de gehele out-of-home markt. Het is een platform voor nationale en internationale exposanten om hun nieuwste producten, trends en innovaties in de gastronomie, het hotelwezen, de bakkerijsector en de zoetwarensector te presenteren. In 2024 bezochten ongeveer 80.000 mensen de beurs.


HostMilano 2025 in Milaan, Italië

HostMilano 2025 vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober 2025 in Milaan, Italië en is de toonaangevende internationale vakbeurs voor de gastronomie- en horecabranche. HostMilano biedt een unieke gelegenheid om de nieuwste trends en innovaties in de gastronomie-, hotel-, koffie- en bakkerijbranche te ontdekken. In 2023 trok de beurs meer dan 180.000 bezoekers.


Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken bij een van onze beursstands? Gebruik dan onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!


Beursbezoek

Naam*(Vereist)
*= Verplicht